19 Şubat 2014 Çarşamba

Selam!

Sevgili okuyucu,

Naber? Bu blogda olduguna gore muhtemelen yemek pisiresin var, ancak ya aklina yapacak yemek gelmiyor ya da aklina gelen yemekleri nasil yapacagini bilmiyorsun. Anneni aradin tarif almayi denedin ama  annelerin otomatiklesmis yemek yapma tarzindan dolayi istedigin verimde bir yemek tarifi alamadin, her sey birbirine karisti ve en yakin kebapciyi arayip kusbasili-kasarli pide soyleme fikri sana cok cazip geliyor.

Aramiza hos geldin.

Benim amacim senin bir sekilde karnini doyurmana yardimci olmak degerli arkadasim. Cok buyuk ihtimal burada bulacagin tarifler Fransiz Mutfagi'nin paha bicilmez eserleri degil, bildigin tanidigin nohut, fasulye bezelye, cepteki para durumuna gore kofte ya da firinda etli bir seyler veya cepteki deligin genisligine gore de salcali yumurta ve menemen gibi tanidik standart lezzetler olacak. Ozet olarak evinize gelen bayanlardan "Ay Berk cok hamaratsiiiiin" gibi bir takdir kazanma hevesiniz varsa isiniz biraz zor. Bunun yerine bir ekmegi ortadan bolup arkadasla nohutun suyuna banip TV'de mac izleyecekseniz (yanina da tursu ooh, yazarken canim cekti bak) her turlu yapar yeriz degerli okuyucu.

Oncelikle gidip bulasiklari yikamani tavsiye ederim. Yemek yapmanin en onemli adimlarindan biri bulasikla mucadeledir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder